+31(0)114-851 766
Verkoop@renovatiewanden.eu

Steel Look Design

Wilt u graag een industriële look, maar wilt u hiervoor niet de hoofdprijs betalen?
Dan is steel look design misschien iets voor u.

Met onze populaire “ steel look feeling ” collectie creëert Renovatiewanden tijdloze eyecatchers die in elk interieur tot hun recht komen.

Een van de meest recente interieurtrends is steel look design of steel-look-a-like.
Er is veel vraag naar dergelijke elegante en minimalistische blikvangers.

Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom een industriële uitstraling vaak terug te vinden is in het interieur van woningen of bedrijfspanden.

Onze Steel Look Design collectie:

Glazen wandsystemen
Glazen wanden zijn er in veel verschillende soorten en voor verschillende toepassingen. Transparantie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen.
Wij bieden een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag: ‘Less is more’.

Renovatiewanden biedt je de mogelijkheid om een volglazenwand te bouwen met 44.2 of 55.2 gelaagd glas.
Beide glastypes voldoen tot een bepaalde hoogte aan alle eisen van het huidige bouwbesluit. Zo zijn beide types glas uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. Hierdoor zijn onze wanden mede geschikt om te plaatsen bij vides of trapgaten.

Uiteraard zijn de wanden ook getest op hun akoestische eigenschappen. Onze dichte Obimex volglaswand voldoet met 44.2 glas aan 30 dB en met 55.2 aan 31 dB.

 

Steel Look Deuren
Onze Steel Look deuren zijn van betrouwbare kwaliteit met een modern steel look jasje aan!
Omkleed met (zwart) gecoate houten profielen zijn de deuren visueel bijna niet van een echt stalen kozijn deur te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs.
Bovendien is een staal look deur veel lichter, dit komt omdat deze gemaakt wordt van hout in plaats van staal. Daardoor zijn ze eenvoudiger te plaatsen.

Niet alleen bij een industriële inrichting, maar ook bij een modern of klassiek interieur komt een steel look deur goed tot zijn recht.
De industriële binnendeuren geven een ruimtelijke uitstraling aan uw huis of kantoor, door het grote glasoppervlak waarmee u een doorkijk effect creëert.

Onze Steel Look deuren zijn verkrijgbaar in enkele deuren, dubbele deuren en schuifdeuren.
Deze afgewerkte deuren hoeft u niet meer te schilderen of oliën.

 

Systeemplafond “Black”
Dit systeemplafond is het perfecte plafondpaneel voor (thuis)bioscopen, sportscholen, auditoria. Maar ook horecagelegenheden maken veelvuldig gebruik van deze zwarte plafondplaten. Deze plafondpanelen hebben namelijk een zeer hoog geluidsabsorberend vermogen, wat zorgt voor een perfecte akoestiek in (grote) ruimtes waar veel mensen verblijven.
En deze panelen van Rockfon in zwart geven de ruimte meteen een intieme sfeer! De Rockfon Cinema plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en bedekt met een matzwart vlies.

Wilt u een ruimte snel een moderne, sfeervolle look geven? Kies dan voor systeemplafond “Black”!

 

Wilt u meer informatie?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact