+31(0)114-700 205
Verkoop@renovatiewanden.eu

Prefab-toiletgroepen

 

  1. »
  2. Prefab-toiletgroepen

Prefab toiletgroepen

Toiletten zijn een belangrijk visitekaartje voor elke organisatie. Een goed functionerend, hygiënisch toilet moet vanzelfsprekend zijn. Net als voldoende bewegingsruimte en passend comfort. Toiletten worden intensief gebruikt. Slijtage, vervuiling en vandalisme liggen op de loer. Dit stelt maximale eisen aan de inrichting, materialen en afwerking. De prefab-toiletgroepen  voldoen moeiteloos aan de hoogste kwaliteitseisen.

Hygiënische toiletten
Onze prefab-toiletgroepen zijn veel beter en gemakkelijker schoon te houden dan conventioneel gebouwde toiletten. De vloer is drempelloos en loopt naadloos over in de wanden, dankzij speciale holle plinten. Voor de wanden en de toiletpotten kunnen wij zelfreinigende, bacteriedodende varianten leveren. Verder wordt alle techniek onzichtbaar weggewerkt. Ook dit vergemakkelijkt de schoonmaak.

Toiletgroepen voor speciale doelgroepen
Onze prefab-toiletgroepen zijn uitermate geschikt voor vandalismegevoelige sectoren. De onzichtbare geïntegreerde techniek nodigt minder uit tot vernieling. De gladde wanden zijn stootvast en beter bestand tegen graffiti. Ook kunt u kiezen uit vandalismewerend sanitair, bijvoorbeeld van roestvrijstaal.
Voor andere specifieke doelgroepen (ouderen, gehandicapten, kinderen) kunnen wij eveneens aangepaste toiletgroepen prefabriceren.
Zeer veel mogelijkheden
Welke voorzieningen en welk comfortniveau u ook wenst, er is zeer veel mogelijk. Inclusief ingebouwde domotica voor veiligheid of luxe!

Wilt u meer informatie?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact