+31(0)114-851 766
Verkoop@renovatiewanden.eu

Over ons

Over ons

BMH Ingenieurs- & adviesbureau levert u steeds de goedkoopste wanden, ramen, deuren van Nederland en België.

Hierbij bieden wij u:                                                                                         

 • Alles op het gebied van prefab bedrijfsruimten;
 • Innovatieve, slimme en supersnelle wandsystemen;
 • Vele malen goedkoper, robuuster en degelijker dan andere wandsystemen!
 • Robuuste wandsystemen in vele kleuren, coatings en vullingen;
 • De esthetische vormgeving en afwerking wordt gecombineerd met uitstekende isolerende eigenschappen en nu eindelijk ook voor buiten toepasbaar!

Onze panelen zijn eenvoudig te verplaatsen, uit te breiden of op andere wijze aan uw toekomstige wensen aan te passen.
Levering als bouwpakket maakt plaatsing op bijna iedere locatie mogelijk. De montage kunt u zelf doen of door ons laten verzorgen.
Het grote aantal opties en een praktisch totale vrijheid voor wat betreft vormgeving en maatvoering, maken het mogelijk de oplossing van uw keuze te realiseren. In ons assortiment vindt u een reeks van geprefabriceerde wanden, toepasbaar voor ieder doeleinde die een industrieel bedrijf zich kan wensen.

Wij bieden pasklare oplossingen welke eenvoudig zijn te verplaatsen, uit te breiden of op andere wijze aan uw toekomstige wensen zijn aan te passen. Door een compleet programma van wanden en accommodaties is vrijwel iedere opstelling mogelijk.

Kortom, met BMH Ingenieurs- & adviesbureau zaken doen betekent een optimaal rendement van uw investering.

 

Brandpreventie

BMH Ingenieurs- & adviesbureau heeft zich helemaal gespecialiseerd op het gebied van passieve brandpreventie.
Qua kennis is BMH Ingenieurs- & adviesbureau helemaal up-to-date. Het leveren en monteren van de materialen gaat dus altijd gepaard met deskundig advies.

Het aanbrengen van brandwerende afdichtingen is een specialisme die u het best over kan laten aan een specialist.
Al onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Naast productkennis zijn onze monteurs in het bezit van een geldig VCA-diploma, want veilig werken staat hoog in het vaandel bij BMH Ingenieurs- & adviesbureau.

Om een gebouw brandveilig te maken, dichten wij alle sparingen, naden en doorvoeringen af. Dit dichtzetten gebeurd met gecertificeerde producten en voor elke situatie bestaat een ander soort afdichting. Door het plaatsen van brandwerende afdichtingen worden er als het ware een scheiding tussen twee compartimenten gecreëerd, ook wel de brandscheiding ter plaatse van het brandcompartiment. Door het maken van brandscheidingen zorg je ervoor dat er bij een brand, vuur en rook geen kans krijgen zich te verspreiden en wordt de brandveiligheid gewaarborgd.

 

Montage

Heft u geen tijd of zin om de montage zelf te doen?
BMH Ingenieurs- & adviesbureau heeft goed opgeleide en gecertificeerde monteurs die zorgen dat de montage vakkundig en volgens bouwbesluit gebeurt.

Omdat veilig werken bij ons voorop staat, hebben onze monteurs naast het VCA certificaat ook een heftruck-certificaat en een hoogwerker-certificaat en zijn zij gecertificeerd op het gebied van passieve brandpreventie.

Voordelen van Turn-key projecten:

 • 1 aanspreekpunt
 • geen extra verwarring of miscommunicatie
 • alles kan ter plaatse geregeld worden
 • flexibel
 • tijdwinst
 • zorgeloos bouwen
 • snelle levertijden
 • aantrekkelijke prijzen

Wilt u meer informatie?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact