+31(0)114-700 205
Verkoop@renovatiewanden.eu

Kantoorunits

Kantoorunits

Bent u op zoek naar een kantoorunit voor uw bedrijf?
BMH Ingenieurs- & adviesbureau ontwerpt en bouwt flexibele kantoorunits die perfect aansluiten op uw werkbehoeften. Met onze tijdelijke en permanente kantoorruimten speel je razendsnel in op capaciteitsproblemen, zowel bij groei als inkrimping, terwijl de voortgang van alle werkprocessen gewaarborgd blijft. Kwaliteit staat voorop en de mogelijkheden zijn ongekend.

Kantoorruimtes van BMH Ingenieurs- & adviesbureau zijn maatwerk. De specifieke wensen en eisen van uw bedrijf zijn ons uitgangspunt.
Een naadloze aansluiting op bestaande bebouwing, een vrijstaande unit, een extra verdieping, hoog- of laagbouw. De keuze is aan u.

Op basis van uw unieke eisen maken onze experts een kantoorontwerp op maat. Zo is uw kantoor altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Een turnkey kantoor bouwen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden: dit betreft een geheel afgewerkt kantoor die wij gebruiksklaar en inclusief nazorg aan u opleveren.

 

Natuurlijke ventilatie:
Schone lucht in huis of op kantoor is noodzakelijk voor je gezondheid. Daarvoor is ventilatie nodig: aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht en vocht,

verse lucht stroomt binnen  via naden, kieren, klepraampjes en roosters, vervuilde lucht stroomt via afvoerkanalen (Bijvoorbeeld wc en badkamer) naar buiten.

Veel mensen maken naden en kieren dicht om tocht en warmteverlies tegen te gaan. Dat is op zich slim, maar dan moet je wel zorgen dat er genoeg verse lucht binnenkomt via roosters en klepraampjes. Anders wordt de lucht in huis of op kantoor snel ongezond.


Ter informatie:

In kantoren is 35 m³ verse buitenlucht per persoon per uur nodig. Dit kan worden bereikt door natuurlijke ventilatie van mechanische ventilatie.
Belangrijke aandachtspunten zijn dat tocht (hoge instroomsnelheid van de lucht) en vervuiling van de ventilatiesystemen zo veel mogelijk voorkomen worden.


Wat is het verschil tussen mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie?

Mechanische afzuiging zorgt ervoor dat de lucht snel wordt uitgezonden. Natuurlijke toevoer via ventilatieroosters zorgt ervoor dat schone buitenlucht naar binnen kan. Met verschillende standen bepaalt u de intensiteit van de zuiging en heeft u altijd controle over de ventilatie binnen uw woning.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie?

Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact