+31(0)114-700 205
Verkoop@renovatiewanden.eu

HACCP-panelen

  1. »
  2. HACCP-panelen

HACCP-panelen

Met deze unieke HACCP-panelen als uitgangsmateriaal, heeft BMH Ingenieurs- en adviesbureau een uitgebreid programma
met – al dan niet geïsoleerde – wand- en plafondsystemen met een ondoordringbaar, niet absorberend en eenvoudig afwasbaar oppervlak ontwikkeld.

Deze systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

Glasvezelsterkte composiet polyester plaat, verkrijgbaar als vlakke plaat of met reliëf. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is. Deze platen zijn voorzien van een unieke in het oppervlak versmolten beschermlaag. Hierdoor zijn de platen schimmel- en bacterie werend, vuilafstotend en sterk bestand tegen krassen, deuken, slijtage en agressieve chemicaliën.

Onze HACCP voldoen aan de eisen zoals die zijn vastgesteld in artikel 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiene van Levensmiddelen en de HACCP.

Eigenschappen:

Slag- en stootvastNiet absorberendVochtbestendig
Eenvoudig te reinigenDirecte verlijming op tegelsDirecte verlijming op gips

 

 

 

Directe verlijming:
Onze HACCP-platen zijn geschikt voor directe verlijming op vrijwel alle ondergronden.
Toepassingsvoorbeelden zijn: renovatie van oude of beschadigde tegelwanden,
of gecorrodeerde of beschadigde isolatiepanelen.
Andere toepassingsmogelijkheden zijn o.a. metselwerk, gyprocwanden en metalstudwanden. Geïsoleerde HACCP-panelen ( Isolatiekern EPS / XPS / PUR / PIR / Styrofoam / Steenwol ) in de toepassing van voorzetwanden ( zowel nieuwbouw als renovatie ) voor de voedingsmiddelenindustrie en vele andere industriële applicaties. De Surfaseal® afwerklaag garandeert een hygiënische, goed geïsoleerde, slijtvaste, onderhoudsarme, roestvrije, en makkelijk schoon te maken voorzetwand.
Voorzetwanden:
Voorzetwanden op bestaande (oude) ruwe (oneffen) en verweerde wanden met panelen van glasvezelversterkte polyester platen,

voorzien van een hygiënische slijtvaste afwerklaag, resulteert in een snel aan te brengen, hygiënische, slijtvaste, onderhoudsarme,
roestvrije en makkelijk schoon te maken wandafwerking. De panelen hebben aan de zichtzijde een afwerklaag van HACCP-plaat dik 2,3 mm en kunnen afhankelijk van de te stellen eisen
worden samengesteld uit een afwerklaag aan de achterzijde en een kern naar keuze.
De achterlaag kan bestaan uit bijvoorbeeld HACCP-plaat, dunne staal of aluminium plaat.De kern kan bijvoorbeeld bestaan uit een isolatiemateriaal als PS, PUR, styrofoam, steenwol etc.
Ook kan de HACCP-plaat rechtstreeks op een harde onderlaag van bijvoorbeeld gypsum of multiplex worden verlijmd.
Scheidingswanden:
Geïsoleerde panelen ( Isolatiekern EPS / XPS / PUR / PIR / Styrofoam / Steenwol ) in de toepassing van scheidingswanden ( zowel nieuwbouw als renovatie ) voorzien van de wereldwijd gepatenteerde Surfaseal® afwerklaag garandeert een hygiënische, goed geïsoleerde, slijtvaste, onderhoudsarme, roestvrije, en makkelijk schoon te maken scheidingswand. Scheidingswanden met tweezijdig HACCP- (glasvezelsterkte polyester) platen, voorzien van Surfaseal® afwerklaag, resulteert in een snel aan te brengen, hygiënische, goed geïsoleerd, slijtvast, onderhoudsarm, roestvrij, en makkelijk schoon te maken wandsysteem. De scheidingswanden hebben aan de zichtzijden een afwerklaag van HACCP-platen dik 2,3 mm en kunnen afhankelijk van te stellen eisen worden samengesteld uit een kern naar keuze. De kern kan bijvoorbeeld bestaan uit isolatiemateriaal van PS, PUR, styrofoam, steenwol, etc.
Toepassingen:

  • Bakkerijen
  • Fastfood en catering
  • Sanitaire ruimtes
  • Slagerijen
  • Vleesverwerking
  • Wasstraten
  • Ziekenhuizen

Wilt u meer informatie?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact