+31(0)114-700 205
Verkoop@renovatiewanden.eu

Glazen wanden

  1. »
  2. Glazen wanden

Glazen wanden

Glazen wanden zijn er in veel verschillende soorten en voor verschillende toepassingen. Transparantie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorontwerpen.
Wij bieden een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag: ‘Less is more’. Met die gedachte is de volglaswand ontwikkeld.
Wanden die zich onderscheiden door middel van beperkt profielgebruik en minimalisme.

De glaspanelen zijn onderling verbonden middels een tape. Aan de boven- en onderzijde is het glas geklemd in een aluminium profiel.
De glaspanelen worden in de profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor een fijne strakke belijning en evenwicht in het project.
Het resultaat? Een zeer montagevriendelijke volglaswand met een moderne subtiele uitstraling. Een glasheldere oplossing voor elk project.

 

Gelaagd glas
Wij bieden de mogelijkheid om een volglazenwand te bouwen met 44.2 of 55.2 gelaagd glas.
Beide glastypes voldoen tot een bepaalde hoogte aan alle eisen van het huidige bouwbesluit. Zo zijn beide types glas uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. Hierdoor zijn onze wanden mede geschikt om te plaatsen bij vides of trapgaten.

Uiteraard zijn de wanden ook getest op hun akoestische eigenschappen. De dichte volglaswand voldoet met 44.2 glas aan 30 dB en met 55.2 aan 31 dB. Zijn er hogere eisen? Dan kun je er voor kiezen om met speciaal akoestisch glas te gaan werken. Hier hebben we een resultaat mee behaald van 35 dB

 

Glazen wand samenstellen?
Of het nu gaat om de RAL-kleur van de profielen, type gelaagd glas, verschillende deuren of deurbeslag, (bijna) alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact