+31(0)114-851 766
Verkoop@renovatiewanden.eu

Brandwerende deuren

In geval van brand is het hoogste gebod om mensen te beschermen tegen hitte en vlammen en om te voorkomen dat het vuur zich verder verspreidt.
Ook op dit gebied profiteert u van onze decennia lange ervaring. Onze brandwerende deuren garanderen de wettelijk vereiste brandwering en voldoen tegelijkertijd aan de hoogste eisen op het gebied van uitstraling en inbraakwerendheid

U mist een brandwerende deur om uw gebouwencomplex aan de geldende veiligheidsvoorschriften en uw persoonlijke eisen te laten voldoen? Overtuig uzelf van ons assortiment brandwerende deuren en vindt de perfecte brandwerende deur voor uw gebouw in termen van functionaliteit, afmeting en design. Preventie en inperking: Dit zijn de twee modewoorden voor optimale brandbeveiliging.

In gebouwen – vooral in de industriële sector – kan het ontstaan van branden nooit volledig worden uitgesloten. Daarom is het belangrijk om focus te hebben op een efficiënte brandbeveiliging door gebruik te maken van brandwerende deuren om het verspreiden van schadelijke rook en brand te voorkomen. Als competente partner helpen wij u bij de beveiliging van uw gebouw en adviseren wij u bij de keuze van de deuren, omdat onze brandwerende deuren aan verschillende eisen voldoen, afhankelijk van het brandgevaar en de brandbelasting.

Alle brandwerende deuren worden onderworpen aan een brandproef volgens EN 1634-1 (NEN 6069) en moeten zich bij een oventemperatuur van ca. 1.000 graden Celsius gedurende 30, 60, 90 of 120 minuten bewijzen. Gedurende deze periode mag een bepaalde grenstemperatuur aan de van het vuur afstaande zijde niet worden overschreden en mogen er geen vlammen door het deurblad of kozijn van de brandwerende deuren komen. Afhankelijk van de bereikte tijd worden de brandwerende deuren, geclassificeerd als WBDBO 30, 60, 90 of 120 minuten brandwerend.

Wilt u meer weten?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

Contact